Според статистиката всеки втори брак в България завършва с развод. Все

...
Според статистиката всеки втори брак в България завършва с развод. Все
Коментари Харесай

Звездните БГ майки без родителски права

Според статистиката всеки втори брак в България приключва с бракоразвод. Все повече фамилии се разпадат още в първите години на взаимния си живот, а децата се раздират сред двамата си родители. Не са малко бащите, които след края на брака не се интересуват от наследниците си, като отговорността за развъждането, възпитанието и финансирането им пада само върху майката.

Има и виновни татковци, които постоянно заплащат прехрана, поддържат връзка с отрочетата си и се грижат за тях. В последните години все по-често родителските права се поверяват на бащата - нещо, което преди 15-20 лета беше немислимо. " Уикенд " се разрови да проучи кои звездни майки са лишени от децата си със правосъдно решение.

Най-пресният случай е на Джулиана Гани. Плеймейтката остана без първородния си наследник, тъй като съдът отсъди Давид да живее при татко му – фитнес инструктора Илиян Найденов. Решението на съда за родителските права бе в резултат на съглашение сред двамата родители, а точно малчуганът да остане при таткото.

Тогава Давид бе едвам на 2 годинки и от повече от година живее най-вече с татко си, а с майка си има право да се вижда в последните три дни от седмицата. Заради многото си задължения, Джулката не съумява да е всеки уикенд с отрочето си, само че се чуват съвсем всекидневно. Гани заплаща месечна прехрана от 170 лева, което е жълти стотинки за плеймейтката. Джулиана споделя, че е решила да даде правата на Илиян Найденов за да избегне последващи срещи в съда. По време на делото, Илиян се опитал да уязви някогашната си с това, че не желае при срещите на Джулиана с Давид да участва новия й мъж. Съдът обаче е отхвърлил опитите за възбрана кой да участва. 

Бракът сред Джулиана Гани и фитнес инструктора Илиян Найденов изкара по-малко от 2 години. Русата сексбомба първо беше омъжена за здравеняка Станимир Ташев, като бракът им просъществува единствено година. Прясно разведената пловдивчанка бързо не помни за първия си неудачен брак и се омъжи още веднъж, този път за Илиян и го подари със наследник Давид.

Раздялата сред Джулката и фитнес гуруто беше скандална и с дълга война в медиите. Мачото от Монтана извади записи по какъв начин Малката Джулка го заплашва, че ще го " пречукат, когато е без детето ", а след това силиконката споделя на екс обичания си, че ще прати детето в пансион и ще го даде на жена без деца, която ще се грижи с обич за него.

" Детето е мое, аз съм го родила, аз му вземам решение ориста! То отпътува в поправителен дом, какво ще направиш?! Ти си селска пръчка! Готова съм в пандиза да вляза, единствено с цел да си трагичен ти. Държавата ще го вземе, в случай че реши, само че няма да стои при теб. Ще платя на някой, който не може да има деца, с цел да го гледа. Да го взимат служителите на реда, че да не го виждаш нито ти, нито родителите ти. Ще си родя друго, след 4-5 години, аз съм млада и хубава... " - това беше едно от ужасяващите изявления на русокоската, което се помни и до през днешния ден. В последна сметка тя разбра, че не може да се грижи за Давид и отстъпи правата за развъждането му на таткото.

Блондинката бързо си откри и трети брачен партньор, като и от него забременя и роди момче, което кръсти Кай. Изкусителката съблюдава обещанието си, че е млада и ще си роди още деца. Малкият Кай към този момент е на съвсем 6 месеца и постоянно е поверен на грижите на баба си по майчина линия, тъй като родителката му е заета да снима рекламни снимки. Джулиана Гани устоя фамилията, тъй като третият й брачен партньор e редови служител на реда и взима 1200 лева заплата.

Преди 4 години в съда имаше битка за настойничество сред фолкаджийката Емануела и някогашния й Димитър Динев. Двамата в никакъв случай не са сключвали брак, само че имат общ наследник, който носи името на татко си. Съдът лиши дребния Мити от изпълнителката и даде упражняването на родителските права на неговия татко, който е правоприемник на туристическия необут от Свети Влас Динко Динев.

Рядко срещаното в България решение на съд да даде родителските права на бащата, а не на майката, бе постановено от арбитър Елена Динева на 25 юни 2019 година Магистратът няма родствена връзка с милионерската фамилия на братя Диневи.

Според постановеното решение, чалгаджийката е наказана да заплаща по 200 лв. месечна прехрана на Димитър Динев. Майката има право да вижда сина си Мити за по-дълго време 2 пъти месечно – всеки първи и четвърти петък на месеца, като е задължена да връща детето на татко му не по-късно от 17 часа в неделя. Емануела има право да прекара един месец през лятото с детето си, като ваканцията не би трябвало да съответствува с платения годишен отпуск на бащата Димитър Динев.

Делото за правата върху сина на Емануела и наследникът на Динко Динев се точеше месеци наред в Софийския областен съд, откакто чалга звездата се раздели с плевел скандал с милионерския правоприемник. Още при разлъката фолкаджийката охули с груби думи цялата милионерска фамилия Диневи и от този момент тя не е допускана да припари до тузарските хотели на фамилията на Свети Влас.

За последните няколко години Емануела ту затопляше връзки с Димитър, наричайки го " огромната ми обич ", ту го обвиняваше във всички смъртни грехове и го наричаше " заплашителен отпадък ". В момента не е ясно в каква фаза са двамата някогашни възлюбени.

Певицата и предприемачът не престават да се съдят за наставнически права на малчугана.

" То детето към този момент е отгледано, той в сложните моменти не е бил до мен. Те мъжете почват да ги желаят децата, като са пораснали, мислят си, че ще санкционират майката по този начин. При едни естествени връзки би трябвало да каже:

" Дай да се разберем какъв брой време детето ще е при мен и какъв брой при теб ". Аз не желая да отнемам детето от татко " – съобщи преди време Емануела, която, за разлика от Джулиана, не си дава отрочето.

Припомняме, че Емануела има и различен, по-голям наследник от първия й любим. Момчето се споделя Христо и е на 23 години. Той е отгледан от Емануела и родителите й. Таткото на младото момче не се интересува от него, а фолкаджийката дори е удовлетворена, че някогашният й не й се спънка в живота.

Единственият наследник на някогашната " стопанка на ефира " Мария Игнатова също израсна с татко си Петко Димитров и втората му жена Яна Акимова. Бившата на Рачков и Петко се развеждат малко след раждането на наследника им Виктор, който през днешния ден е младеж. Още като бебе Игнатова оставя пеленачето на грижите на баща му, който се оправя съвършено със задачата да е и майка, и татко на детето.

Преди 10 години предприемачът се ожени за танцьорката Яна и тя одобри Виктор като собствен наследник. Красавицата роди две момчета от Димитров, само че дружно с тях отгледа и доведеното си дете. Танцьорката сполучливо е майка на три момчета, без да ги навира ненужно в хорските очи и да тръби какъв брой добра и многодетна майка е. Момчето назовава Акимова " мама Янче ".

Мария Игнатова се радва, че наследникът й има отлични връзки с мащехата си. Настоящата брачна половинка на Ивайло Нойзи Цветков постоянно е прекомерно заета с работа и няма време за отрочето си, което е привикнало, че има трудеща се майка. По време на връзката си с Рачков, Мария си живееше с комика като девойка без задължения и гледаше да натрупа пачки от халтури, когато бяха в пика на славата си и затрупани от задължения.

Мария Игнатова обаче напълно не счита, че ощетява детето, като е надалеч от него. Тя не стопира да хвали Виктор пред сътрудниците си. Синът й се отличавал с куп гении и бил положително дете, хвалят го съучениците му.

Вероятно голямата й претовареност и желанието й да работи доста, а и да се забавлява по-късно, тя остана единствено с един наследник. Според слуховете до момента в който беше с Димитър Рачков той желал да си имат общо дете, само че русокоската изрично отказвала да го подари с още един правоприемник. И това била една от аргументите двамата да се разделят.

Синът на Яна Маринова към този момент е млад мъж, само че израсна без майка си. Преди години известната актриса призна, че не тя, а Никола поискал да живеят разграничени. Наследникът на Яна самичък взема решение да остане с татко си след развода. Градските митове настояват, че ученическата й обич е жесток махленски престъпник, който постоянно забърква и младата хубавица в неприятности.

От лапите му я измъква първият брачен партньор на Яна — Богомил Маринов, който бил част от най-близкото обграждане на починалия необут на ВИС-2 Георги Илиев. Яна и Богомил се женят и през 2001 година им се ражда наследник, който кръщават Никола. Семейният живот продължава спокойно и безшумно досега, в който двамата съпрузи вземат решение, че повече няма какво да си дадат един на различен.

Яна си стяга багажа и се изнася в жилището на новия си другар Тихомир, който също в миналото е имал алъш-вериш с Георги Илиев. Разводът на манекенката минава напълно обикновено и тя получава родителските права. Въпреки това детето остава да живее при татко си. Тръгват клюки, че Яна изобщо не се интересува от Никола и го е зарязала, с цел да гради кариера. В прочувствена изповед хубавицата се кълне, че синът й е избрал татко си пред нея и тя е била сложена пред приключен факт.

" Когато си тръгвах от жилището на Богомил, Никола реши, че желае да остане в стаята си, където всичко му е познато и близко. Той осъзнаваше, че по през целия ден би трябвало да стои самичък у нас и вероятно за него да се грижи бавачка. Баща му и новата му другарка постоянно са до него. Не ревнувам никога. Сегашният ми брачен партньор също има щерка. Понякога се събираме двете фамилии и се разбираме отлично. Не скърбя, че синът ми избра татко си, само че се нервирам на приказките, че съм го изоставила. Стана тъкмо противоположното, в случай че изобщо може да се приказва за някакво занемаряване ", безапелационна е Яна Маринова, която преди няколко месеца погреба първия си брачен партньор. Мъжът издъхна от подла болест в Германия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР